Muziek voor elk moment

O

nze diensten

img particulieren

Particulieren

Staat jouw grote dag voor de deur, geef je een verjaardagsfeestje, een housewarming,vier je een jubileum of neem je afscheid van een dierbare? Kies dan voor bijpassende muzikale begeleiding door Muse-en Place.

img professionals

Bedrijven

Ook voor bedrijven, weddingplanners en eventcoördinatoren is Muse-en-Place het antwoord voor alle muzikale activiteiten.Zij het als ambiance tijdens de aanstaande (nieuwjaars-)receptie, incentive, x-jarig bestaan, product launch of als sfeermaker bij een promo-actie; onze muzikanten en dj’s zijn overal in thuis.

img scholen

Scholen

Ook voor scholen hebben wij heel wat mogelijkheden om vieringen, Chrysostomos / 100 dagen, of diploma-uitreikingen muzikaal in de verf te zetten. Verder kunnen we ook tal van workshops organiseren.

Create your stage

Maak hier zelf de keuze een van onze paketten die voor de aangepaste sfeer zullen zorgen op jouw event. Vind je het zelf niet zo makkelijk om te bepalen welk muzikaal menu je je gasten wil presenteren, kan je kort de aard van het event schetsen; samen vinden we dan zeker en vast de geschikte act om de beleving van het event naar een nog exclusiever niveau te tillen.

Linda não Lindo

“Linda não Lindo” zorgt met zwoele Bossa Nova-deuntjes voor zonnige momenten.

So-Licious

“So-Licious” laat met groovy soul klassiekers iedereen heupwiegen (en meezingen).

All that Jazz

“All that Jazz”. Swinging on the sunny side of the street.

Hey DJ

“Hey DJ𔄢 voor elke party. Extra optie: Saxofoon/ Percussie.

Acousticos

“Acousticos𔄢 Een zanger die ook gitaar speelt en een percussionist voor de beat.

Elk pakket kan uitgebreid worden met extra instrumenten. Contacteer ons voor meer info.

Voor wieKies uw pakket