pic-party

Ongetwijfeld denkt u bij het horen van onze naam Muse-en-Place aan mise en place, een term die in de horecasector gebruikt wordt om voorbereidende werkzaamheden aan te duiden. Het zijn alle voorbereidingen die leiden tot een betere kwaliteit en een hogere snelheid van service. Bij ons staan die voorbereidingen synoniem voor de duidelijke afspraken die we samen op voorhand sluiten, zoals datum, locatie, soort gelegenheid, enz... Zo trachten wij ook in de mate van het mogelijke, op voorhand de locatie al eens te bezoeken om de akoestiek, de elektriciteits-voorzieningen en de mogelijke podiumplaats te bespreken.

Op die manier kunnen we ook ineens contact leggen met het personeel van de locatie, om de dag zelf met hen sneller te communiceren. We doen er alles aan om uw evenement zo onvergetelijk mogelijk te laten verlopen. Het idee is ontstaan uit de frequente vraag naar live muziek op trouwfeesten en recepties, maar vooral ook door de vraag van een groot evenementenkantoor in het Brusselse, om voor een Mexicaans biermerk 9 promo-events in diverse zomerbars te voorzien van een Bossa Nova-act. Twee maanden later kwam opnieuw de vraag om voor een biermerk promo-optredens te voorzien. Toen werd duidelijk dat het onze roeping is zoveel mogelijk mensen diezelfde muzikale voldoening te gunnen.

pic-cafe

Goede live muziek is zoals een heerlijk diner: een smaakmakend voorgerecht dat je doet hunkeren
naar het hoofdgerecht om te eindigen met een overheerlijk dessert dat je altijd zal bijblijven.

pic-Mike

Mike Hendrickx, de bedenker en oprichter van Muse-en-Place, is zelf al van zeer jonge leeftijd in de ban van muziek en de emoties die het met zich meebrengt of versterkt. Op 4-jarige leeftijd zat hij reeds te drummen op een aantal kartonnen dozen, op zoek naar het ritme van het leven. Op dat moment begon het pad dat hij zou gaan volgen. Naast een uitgestippeld parcours van opleidingen, speelde Mike al van jonge leeftijd in verschillende drumbands, fanfares, harmonie- en symfonieorkesten. Terwijl er langs de ene kant een grote interesse was in klassieke muziek en musicals, speelde Mike ook in verschillende bands in de meest uiteenlopende genres.

Door zijn expertise en enthousiasme als drumspecialist bij Keymusic, wist hij ook daar in de voorbije 7 jaar zijn portfolio aan topmuzikanten uit te breiden.″Het is een groot voordeel dat ik ‘mijn’ muzikanten allemaal persoonlijk ken. Hierdoor kan ik nog beter inspelen op de specifieke muzikale wensen van de klant. Zo zorgen wij samen als team voor de personal touch en exclusieve meerwaarde.″